Transmetuar më 11-08-2023, 23:02

Prej dy ditësh në fushën e Korçës është regjistruar një fenomen i quajtur “Erozion Eror”, që krijon stuhi rëre për shkak të shkëputjes së grimcave të tokës dhe shkëmbinjve.

Stuhitë e rërës janë fenomene të rralla në Juglindje të vendit, por dy ditët e fundit ato kanë qenë prezente.

Nga burimet për mediat bëhet me dije se deri më tani nuk ka raportohet për dëme materiale.