Transmetuar më 12-08-2023, 07:50

Vitet e fundit, praktikisht që kur Cristiano Ronaldo filloi historinë e tij të dashurisë mediatike me Georgina Rodríguez, është shkruar, publikuar dhe folur shumë për marrëdhënien e pretenduar të keqe që ndikuesja argjentinase ka me vjehrrën e saj, Dolores Aveiro.

Nga Portugalia kanë siguruar se mamaja e futbollistit të shquar është përpjekur ta ndajë të birin nga kjo partnere në më shumë se një rast, por që nga ditëlindja e fundit e Ronaldos ka shumë të dhëna që tregojnë se kjo marrëdhënie mes Georgina dhe Dolores tani mund të kalojë një nga momentet më të mira.

Shembullin e fundit për këtë kemi mundur ta shohim në rrjetet sociale. Georgina, e cila zakonisht nuk ndërvepron me vjehrrën e saj në internet, ka dashur të urojë Katia Aveiro për projektin e fundit që ka prezantuar, në të cilin ka investuar edhe Cristiano Ronaldo. “Urime! Çfarë super projekti. Ju uroj shumë suksese dhe bekime”, – ka shkruar Gio.

El nuevo negocio millonario de Cristiano y su familia que tiene las “bendiciones” de Georgina

Por cila është kjo punë e madhe, që e ka shtyrë Georgina të thyejë ‘rregullat’ e saj? Vetë Katia njoftoi pak ditë më parë investimin miliona dollarësh që familja ka bërë së bashku me kompaninë e rëndësishme braziliane të ndërtimit ‘Graciola’.

Qëllimi është të ndërtohet një rrokaqiell i madh pushimesh në shtetin Santa Catarina, i vendosur në bregdetin e vendit, i njohur në krye të renditjes së zhvillimit njerëzor dhe ekonomik në të gjithë Brazilin.

Pothuajse 300 metra e lartë, investimi është afër 120 milionë euro. Në imazhet që Katia ka ndarë, ajo shfaqet me nënën e saj Dolores dhe si mund të ishte ndryshe, një rol të madh ka edhe Cristiano Ronaldo.