Transmetuar më 08-08-2023, 22:59

Një incident i papritur ndodhi në qytetin e Lewistown, ku një burrë futi makinën e tij në katin e dytë të një shtëpie të përdorur. Zyrtarët njoftuan se akuzat kundër shoferit janë në pritje, pasi policia gjeti një automjet ngjyrë gri të futur në katin e dytë të shtëpisë duke shkaktuar dëme të shumta materiale.

Një incident i papritur ndodhi në qytetin e Lewistown, ku një burrë futi makinën e tij në katin e dytë të një shtëpie të përdorur. Zyrtarët njoftuan se akuzat kundër shoferit janë në pritje, pasi policia gjeti një automjet ngjyrë gri të futur në katin e dytë të shtëpisë duke shkaktuar dëme të shumta materiale.

Detajet rreth se si automjeti arriti në katin e dytë ende nuk janë të qarta. Pronarët e shtëpisë dhe ekipet e shpëtimit ishin të pranishëm në vendngjarje. Shoferi është dërguar në spital për trajtimin e lëndimeve të pësuar. Zyrtarët lokale bënë të ditur se përplasja ishte një akt i qëllimshëm dhe shoferi do të përballet me akuza për aksidentin. Operacionet e zjarrfikësve zgjatën rreth tre orë për të hequr automjetin nga kati i dytë të shtëpisë dhe stabilizuar strukturën e ndërtesës. Detaje shtesë rreth motivacionit të veprës së shoferit nuk janë bërë publike deri tani.