Transmetuar më 08-08-2023, 15:52

Virusi i Covid 19 duket se është rikthyer në vendin tonë.

Mjekët nëpër qendra shëndetësore kanë konfirmuar nëpërmjet rapid test raste të infektuara me Covid. Koronavirusi ka prekur edhe fëmijët vegjël, madje ka dhe raste të shtruara në shërbimin pediatrik.

Mjekët thonë se ka raste nga më të lehtat, deri tek ato mesatare me simptoma ku dominon temperaturë e lartë për tre ditë. Nuk ka asnjë deklaratë zyrtare se cili është varianti i Covid-19 që po qarkullon në këtë sezon në vendin tonë.

Mjekët bëjnë thirrje të bëhet kujdes me respektimin e masave, pasi jemi dhe në prag të vjeshtës ku fillojnë të mbivendosen edhe virozat e stinës, edhe pse në këtë periudhë po qarkullojnë shumë.