Transmetuar më 07-08-2023, 10:34

VLORË- Ministrja e Turizmit Mirela Kumbaro ka nisur një valë ofendimesh për qytetarët shqiptarë në Facebook. Në një postim të hedhur mbrëmjen e kaluar, Ministrja Kumbaro ka quajtur një person plehrë. Kjo pasi qytetari kishte hedhur një qeskë me mbeturina jashtë koshit të plehrave. Por pasi e ka quajtur dembel dhe plehrë qytetarin, Ministrja ka menduar që të rregullojë pak gjuhën e rëndë që ka përdorur në Facebook.

Ajo e ka edituar fjalën plehrë në postimin e saj me fjalën i paudhë. Por jo vetëm kaq pasi në editimin e bërë në faqen e Ministres është shtuar dhe një fjali kërcënuese në fund, për atë qytetar që ka hedhur mbeturinat jashtë koshit.

Postimi i parë Sapo mbaroi turnini ores 22.00 i pastrimit ne Qytetin e Vlores Dhe vetem pak minuta me pas Ti dembel qe perton te hedhesh thesin me plehrat e tua ne koshin bosh , e le pisllekun tend ne trotuar Po çfare borxhi te kemi more….plehre Pastrimi i qytetit, i bregdetit, behet me parate e taksapaguesve shqiptare, edhe me parate e tua more…

Postimi i edituar

Sapo mbaroi turni i ores 22.00 i pastrimit ne Qytetin e Vlores Dhe vetem pak minuta me pas Ti dembel qe perton te hedhesh thesin me plehrat e tua ne koshin bosh , e le pisllekun tend ne trotuar Po çfare borxhi te kemi more… i paudhe Pastrimi i qytetit, i bregdetit, behet me parate e taksapaguesve shqiptare, edhe me parate e tua more… Nuk e di akoma kush je, por po te gjetem….