Transmetuar më 05-08-2023, 18:13

Një gjest i bukur ka ndodhur në aeroportin "Nënë Tereza" në Tiranë, ditën e sotme.

Disa pasagjerë shqiptarë nga Mali i Zi, kanë harruar në aeroport një çantë me 40.000 dollarë brenda. Pasi kanë mbërritur në Tuz, kanë vënë re që çantën nuk e kishte me vete.

Megjithatë, ata kanë arritur ta marrin pasi personeli i aeroportit ishte kujdesur që askush të mos e merrte, duke ua rikthyer pronarëve.

"Ky është një gjest njerëzor dhe dëshmi se Shqiptari është i Besës dhe burrërisë, me zemër të bardhë dhe bujar. Çanta u muar nga i Zoti. Falenderojmë nga zemra të gjithë personelin e aeroportit "Nënë Tereza" Tiranë!,”-shkruan shqiptari nga Tuzi.