Transmetuar më 05-08-2023, 08:38

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 92.7 lekë dhe do të shitet me 94.2 lekë.

Monedha evropiane euro do të blihet me 102.4 lekë dhe do të shitet me 103.8 lekë, ndërsa franga zvicerane do të blihet me 105.8 lekë dhe do të shitet me 107 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do të blihet me 117.5 lekë dhe do të shitet me 119 lekë.