Transmetuar më 02-08-2023, 10:28

Sot, më 2 Gusht 2023, dollari amerikan blihet me 92 lekë dhe shitet me 93.7 lekë.

Euro blihet me 101.2 lekë dhe shitet 102.5 lekë.

Paundi britanik blihet me 117.2 lekë dhe shitet me 119.6 lekë. Franga zvicerane këmbehet në blerje me 104.7 lekë, ndërsa në shitje me 107 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69.2 lekë dhe në shitje me 72.4 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: