Transmetuar më 30-07-2023, 21:51

Kristi ka zbuluar sot në “E diell” se është duke u njohur me një vajzë. Ai u shpreh se nuk do të largohet nga Shqipëria dhe kjo mesa duket është arsyeja.

“Kush të mban në Shqipëri?”, e pyetën Kristin.

“Unë një zemër kam, 1 mund t’a jap”, u përgjigj Kristi, duke nënkuptuar se ka nisur një njohje.

“Pra zemra është e zënë?”- u pyet Kristi.

“Po zihet”– tha ai.