Transmetuar më 19-07-2023, 13:58

SHBA- Shfaqja e fundit e imazheve të krijuara nga AI që përshkruajnë Elon Musk në një puthje pasionante me një robot të AI ka ngritur shqetësime në lidhje me implikimet e zhvillimit të shpejtë të inteligjencës artificiale dhe efektet e saj të mundshme në marrëdhëniet njerëzore.

Imazhet e diskutueshme kanë ndezur një debat për rreziqet që lidhen me këtë teknologji.

Njerëz nga këndvështrime të ndryshme po ndajnë mendimet e tyre për këtë çështje.

Cili është këndvështrimi juaj për zhvillime të tilla? A do të mund t’i zëvendësojë Intelegjenca Artificiale, ndjenjat dhe dashurinë?