Transmetuar më 05-07-2023, 17:46

Disa njerëz thonë gjënë e parë që u vjen në mendje, edhe nëse është e papërshtatshme, apo e vrazhdë dhe nuk e kanë problem të shkaktojnë një skenë kudo që janë. Ata mund të jenë plotësisht të vetëdijshëm se i bëjnë të tjerët të ndihen rehat – por kjo nuk do t’i ndalojë ata.

Nëse po pyesni veten pse disa njerëz sillen në mënyrë të tillë, astrologjia mund të jetë një faktor.

Vazhdoni të lexoni për të zbuluar se cilat shenja janë më të vrazhda dhe kush mban titullin e përfaqësuesit më të vrazhdë të zodiakut.

Binjakët

Si një shenjë ajri, Binjakët nuk i duan asgjë më shumë se të bisedojnë me njerëzit e tjerë. Por ato mund të jenë paksa… të ashpra ndonjëherë – gjë që mund t’i fusë ata në telashe. Ata nuk mendojnë shumë përpara se të flasin dhe nuk hezitojnë të thonë mendimin e tyre. Gjëja ndërlikohet kur harrojnë se jo të gjithë janë kaq mendjehapur dhe bëhen lehtësisht të pasjellshëm. Ata janë aq të disponuar sa mund të jenë të sjellshëm në një moment dhe të pasjellshëm në tjetrin dhe ndërsa dinë të shprehen siç duhet, preferojnë ta bëjnë atë në mënyrën më “brutale”.

Shigjetari

Shigjetarët janë miqtë që do t’i thonë po çdo gjëje. Megjithatë, shpirti i tyre aventuresk ka edhe një anë tjetër. Ata nuk kanë frikë të thonë mendimin e tyre dhe mund të jenë pak të hapur. Ata zakonisht thonë atë që mendojnë – edhe kur askush nuk i pyet. Mund t’i përshkruanim si brutalisht të sinqertë, ndërsa kur dikush ose diçka i prish humorin nuk ngurrojnë të sillen në mënyrë të vrazhdë.

Ujori

Pa ndjeshmëri, Ujorët mund të bëhen veçanërisht mizorë. Ata kanë një qasje më logjike ndaj gjërave dhe mund të jenë shumë të shkëputur. Por nëse diçka i shqetëson, atëherë do të shihni anën e tyre të vrazhdë. Kur janë të irrituar, fjalët e tyre nuk janë më të mira dhe lëndojnë lehtësisht të tjerët. Dashi Si shenjë zjarri, Dashi ka një temperament të zjarrtë. Ata që i përkasin janë spontanë dhe vështirë se filtrojnë fjalët e tyre. Ata janë të prirur të përdorin gjuhë të neveritshme, veçanërisht nëse janë në pozita autoriteti. U pëlqen të kenë kontrollin dhe kur nuk është e tyre, mënyrat e tyre të sjellshme zhduken.

Akrepi

Akrepat nuk kanë frikë të tregojnë anën e tyre të fortë dhe nuk u intereson nëse fjalët e tyre ofendojnë. Ky kombinim i rendit ata në krye të listës së shenjave më të vrazhda të zodiakut. Megjithatë, kjo nuk është për shkak se u mungon edukata, por sepse e urrejnë muhabetin. Ata duan të merren me gjëra thelbësore dhe të mos e humbin kohën e tyre për diçka që nuk do t’i ndihmojë ata të zhvillohen. Ata kanë shumë tension dhe fakti që shpesh i mbajnë të fshehura ndjenjat dhe mendimet e tyre, shpesh i bën ata të sulmojnë dhe të përdorin gjuhë të neveritshme.