Transmetuar më 18-06-2023, 15:44

Lista e aktorëve më të pasur në industrinë e filmit zakonisht përditësohet rregullisht. Kjo është bërë dhe verifikuar nga Global Index, të cilët e kanë publikuar këtë edhe në faqen e tyre.

Vendin e parë e mban komediani Jerry Seinfeld me një pasuri prej 1 miliard dollarësh ndërsa vendin e fundit e mban ylli “Marvel”, Robert Downey Jr me një pasuri prej 300 milionë dollarësh.

Më poshtë keni listën e plotë me aktorët më të pasur në botë:

Jerry Seinfeld: 1 miliard dollarë

Tyler Perry: 1 miliard dollarë

Dwayne Johnson: 820 milion dollarë

Shah Rukh Khan: 770 milion dollarë

Tom Cruise: 620 milion dollarë

Jackie Chan: 520 milion dollarë

George Clooney: 500 milion dollarë

Robert De Niro: 500 milion dollarë

Arnold Schëarzenegger: 45 milion dollarë

Mel Gibson: 425 milionë dollarë

Adam Sandler: 420 milionë dollarë

Amitabh Bachchan: 410 milionë dollarë

Jack Nicholson: 400 milionë dollarë

Salman Khan: 350 milionë dollarë

Will Smith: 350 milionë dollarë

Robert Downey Jr: 300 milionë dollarë.

Richest actors in the world:🇺🇸 Jerry Seinfeld: $1 Billion🇺🇸 Tyler Perry: $1 Billion🇺🇸 Dwayne Johnson: $820 million🇮🇳 Shah Rukh Khan: $770 million🇺🇸 Tom Cruise: $620 million🇭🇰 Jackie Chan: $520 million🇺🇸 George Clooney: $500 million🇺🇸 Robert De Niro: $500 million🇺🇲…

— Global Index (@TheGlobal_Index) June 14, 2023