Transmetuar më 03-06-2023, 10:33

Vera ka ardhur zyrtarisht dhe një pjesë e mirë i kanë rezervuar pushimet e tyre. Shqipëria është një vend i bekuar me plazhe dhe jo vetëm, prandaj edhe çdo vit nuk mungojnë turistë të huaj sidomos ato nga shteti fqinj Italia.

Revista italiane “Grazia.it” ka renditur 10 destinacionet më të mira për këtë verë për italianët, ku dominon vendi ynë me 3 plazhet më të njohura, e ndjekur nga Spanja.

10 destinacionet më të njohura të verës 2023 për italianët sipas revistës “Grazia”:

Ksamil, Shqipëri Benidorm, Spanjë Sarandë, Shqipëri Vlorë, Shqipëri Magaluf, Spanjë Funchal, Portugali Londer, Angli Playa Blanca, Spanjë Palma, Spanjë Dubrovnik, Kroaci