Transmetuar më 26-05-2023, 20:02

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në rrugë në Tiranë, ku dy policë të rrugores të cilët kanë qenë duke lëvizur me motor ka rrëshqitur, duke sjellë rënien e dy efektivëve mga mjeti.

Mësohet se shkaku i aksidentit ka qenë vaji i hedhur në rrugë.

Më poshtë gjeni dhe videon e dy efektivëve që bien nga motori ndërsa kanë qenë duke qarkulluar në Tiranë.

Video: Joq