Transmetuar më 24-05-2023, 15:00

Të gjithë kërkojmë të gjejmë rehati dhe siguri sa herë kthehemi në shtëpi pas një dite të lodhshme. Por për të krijuar një hapësire që na përfaqëson plotësisht, që pasqyron stilin tonë por që është funksionale dhe komode njëkohësisht, është e rëndësishme përzgjedhja e pajisjeve elektroshtëpiake. Samsung ofron një gamë të gjerë pajisjesh elektroshtëpiake që përshtaten lehtësisht me kërkesat e ndryshme  të përdoruesve. Për t’jua lehtësuar perzgjedhjen ne ju njohim me disa prej pajisjeve elektroshtëpiake Samsung, të cilat përshtaten me çdo stil jetese.

Magjia e pastrimit nĂ« shtĂ«pinĂ« tuaj – NdonjĂ«herĂ« duket sikur punĂ«t e shtĂ«pisĂ«, pastrimi i dyshemesĂ« apo tapeteve Ă«shtĂ« i lodhshĂ«m dhe i komplikuar, pĂ«r mĂ« tepĂ«r nĂ«se ju pĂ«rkujdeseni pĂ«r njĂ« kafshĂ« shtĂ«piake.Ky proces behet me i lehtĂ«dhe i kĂ«ndshĂ«m falĂ« fshesĂ«s me korent Samsung Bespoke Jet™. PĂ«rdoruesit tani do tĂ« jenĂ« nĂ« gjendje tĂ« shijojnĂ« kohĂ«n e tyre tĂ« lirĂ« mĂ« gjatĂ«, sepse pastrimi i shtĂ«pisĂ« nuk ka qenĂ« kurrĂ« mĂ« i shpejtĂ«. Fshesa me korent Samsung Bespoke Jet™ pastron lehtĂ«sisht dhe plotĂ«sisht llojet e ndryshme tĂ« dyshemeve. PĂ«rveç kĂ«saj, sistemi i filtrit me disa shtresa eliminon me sukses pluhurin dhe alergenĂ«t nga ajri. KĂ«shtu, shtĂ«pia juaj do tĂ« ketĂ« ajĂ«r mĂ« tĂ« pastĂ«r. Ky sistem filtrimi mbledh 99,999% tĂ« pluhurave dhe redukton alergjentĂ«t. Bespoke Jet™ sjell performancĂ« tĂ« pĂ«rparuar nĂ« pastrim, por me peshĂ« tĂ« lehtĂ« dhe me njĂ« bateri me kapacitet tĂ« lartĂ«, qĂ« mund tĂ« zgjasĂ« deri nĂ« njĂ« orĂ«.

Kurseni energji dhe kohĂ« me lavatriçen Bespoke – LĂ«reni veten tĂ« pĂ«rkĂ«dheleni nga mundĂ«sitĂ« qĂ« pajisjet Samsung ju ofrojnĂ« pĂ«r sa i pĂ«rket punĂ«ve nĂ« shtĂ«pi. Çdo sfidĂ« qĂ« lidhet me proçesin e larjes sĂ« rrobave bĂ«het mjaftĂ« e lehtĂ« tashmĂ« me lavatriçen dhe tharĂ«sen njĂ«kohĂ«sisht tĂ« rrobave. KĂ«to pajisje vijnĂ« me teknologjinĂ« mĂ« tĂ« fundit tĂ« Samsung pĂ«r kursimin e energjisĂ« dhe funksionet e ndĂ«rgjegjshme pĂ«r mjedisin, duke pĂ«rfshirĂ« AI Ecobubble™, AI Wash dhe SpaceMax™, tĂ« cilat mundĂ«sojnĂ« larje nĂ« temperatura tĂ« ulĂ«ta si edhe optimizon nĂ« mĂ«nyrĂ« inteligjente ujin dhe detergjentin, kohĂ«n e njomjes, shpĂ«larjes dhe rrotullimit.

Për më tepër dizajni i Bespoke Jet lavatriçe dhe tharëse, është i thjeshtë dhe i sheshtë, kombinohet më së miri me ambientet e brendshme të shtëpisë. Gjithashtu, ju mund të lani rrobat lehtësisht dhe me efikasitet me AI Control. Kjo teknologji personalizon larjen, duke ju shfaqur informacionin në kohën e duhur. Aplikacioni SmartThings ofron këshilla për ciklet, planifikimin dhe zgjidhjen ideale për proçesin e larjes dhe tharjes së rrobave tuaja.

PĂ«r rroba gjithmonĂ« tĂ« pastra – Me kalimin e kohĂ«s, ditĂ«t e secilit prej nesh janĂ« bĂ«rĂ« mĂ« tĂ« ngarkuara. Ky Ă«shtĂ« momenti kur Samsung ju vjen nĂ« ndihmĂ« me pajisjen inovative pĂ«r higjienizimin dhe rifreskimin e rrobave pa pasur nevojĂ« qĂ« t’i lani çdo ditĂ«. Kjo mund tĂ« realizohet lehtĂ«sisht nĂ« sajĂ« tĂ« Samsung AirDresser. Funksioni i tij i higjienizimit pĂ«rdor JetStream pĂ«r tĂ« eliminuar 99,9% tĂ« baktereve dhe viruseve dhe vret 100% kĂ«pushĂ«t e shtĂ«pisĂ«. JetSteam heq gjithashtu gazet qĂ« shkaktojnĂ« aroma tĂ« pakĂ«ndshme qĂ« lĂ«shohen nga rrobat  dhe substanca tĂ« dĂ«mshme. PĂ«rveç kĂ«saj, kujdeset pĂ«r rrudhat duke pĂ«rdorur JetSteam dhe JetAir pĂ«r t’i eleminuar ato.

Gjithashtu, Samsung ofron garanci 5 vjeçare (2 vjet garanci fabrike + 3 vjet garanci Samsung) për disa modele të caktuara të frigoriferëve, lavatriçeve, pajisjeve inkaso të kuzhinës dhe fshesave me korent Samsung të blera në periudhën nga 1/2/2022 deri më 31/12/2022. Për ta përfituar duhet të regjistroni pajisjen në adresën samsung5vitegaranci.al jo më vonë se 30 ditë nga data e blerjes. Për më shumë informacion vizitoni linkun.