Transmetuar më 23-03-2023, 21:53

Ngjarjet e krijuara në shtëpinë e Big Brother Vip Albania janë në qendër të vëmendjes.

Dhe padyshim që këto ngjarje janë fuqizuar edhe nga banorët e rinj, të cilët janë futur gjatë javëve të fundit në shtëpinë më të famshme në Shqipëri. Ndërkohë, pas një nominimi të fortë me Luizin dhe Kristin, ishte Armaldo ai që la shtëpinë e “BBV” këtë të shtunë. Nga ana tjetër, Qetsori e ka komentuar Kristin me disa fjalë tepër të rënda dhe ironike.

Reptilian. Gjysma robot, gjysma njeri. Është fantashkencë ai, nuk është real.