Transmetuar më 19-03-2023, 20:35

Kryeministri Edi Rama ka përgatitur një ekspozitë me punimet e tij, e cila hapet nesër në Athinë, Greqi, raporton noa.al.

Hapja e ekspozitës së kryeministrit Ram, me titull “Improvizimet” do të bëhet ditën e hënë, më 20 mars 2023 në Zappeio Megaro në orën 18:30, siç njoftoi Ministria e Punëve të Jashtme greke.

Ekspozita përbëhet nga 15 punime të reja të realizuara në vitin 2023 posaçërisht për këtë ekspozitë.

Mes tyre janë 33 piktura, si dhe një përzgjedhje punimesh qeramike nga viti 2015 e deri më sot.

Ekspozita do të jetë e hapur për publikun nga e marta, 21 mars, deri të premten, 31 mars 2023.