Transmetuar më 19-03-2023, 12:46

Çifti është surprizuar nga vëllai i madh me një suitë të mrekullueshme, vetëm për ata të dy të veçuar nga pjesa tjetër e banorëve deri të martën.

Kiara dhe Luizi shkuan në suitën e përgatitur, aty ku do të flenë deri të martën. Kjo suitë erdhi me kërkesë të Kiarës , të shprehur në dhomën e rrëfimit.Duke qenë një prej fituesve të sfidës së imitimeve, Kiarës iu plotësua dëshira nga produksioni.

Çifti u surprizua nga ambienti i bukur, ndërsa nuk munguan as batutat mes tyre.

Në një ambjent aq intim, të veçantë dhe të bukur pritet që çifti të dhurojë emocione dhe momente të bukura së bashku.