Transmetuar më 16-03-2023, 22:22

Për shkak të rengut që Luizi u bëri, Armaldo, Kristi dhe vetë ai shkuan në nominim, ku njëri prej tyre do të largohet të shtunë. Teksa ka biseduar me Keisin në oborr Luizi është shprehur se nuk dëshiron që të largohet Kristi nga shtëpia.

Luizi: po bëj aq sa mundem që ai të rri në shtëpi, e them unë Kristin e dua në shtëpi

Ditën e sotme Luizi i ka kujtuar Deas nominim që ajo bëri, ku u eleminua Efi. Gjithashtu Luizi është shprehur se tani që mori hak ndaj Kristit rradhën e ka Dea, ku do t’ja kthejë në të njëjtën mënyrë si ka vepruar ajo.