Transmetuar më 16-03-2023, 12:36

Në historinë e futbollit hyn me të drejtë ndeshja mes Atletico Palmaflor dhe Blooming, e fituar nga nikoqirët me rezultatin 3-2.

42 minutat e kohës shtesë, të akorduara nga arbitri, i lejuan ekipit vendas të fitonte, duke shënuar golin për 3-2 në minutën e 38-të të kohës shtesë.

Mjaftuan 42 minutat e kohës shtesë për të ukur siparin e një ndeshjeje të pafundme, mes përjashtimeve me kartonë, ndërhyrjeve të VAR-it dhe kohës mjaft të keqe, që e bënte fushën të paluajtshme herë pas here.

Gjyqtarit kryesor iu desh ta pezullonte lojën në disa raste, duke vendosur ta zgjaste ndeshjen deri në 132 minuta në total.