Transmetuar më 15-03-2023, 09:33

Laç- Gruaja në foto është Gjelë Biba.

Ajo humbi jetën në kishën e Shna ndout në Laç pasi u rrëzua teksa po ndizte një qiri.

75 vjeçarja ishte banore në fshatin Ungrej, Lezhë.

Dëshmitarët thanë se ajo po ngjitej për të shkuar në shpellën tip guve,por rrëshqiti dhe ra nga një lartësi e konsiderueshme.

Ajo u dërguan ë spital, ku fatkeqësisht ndërroi jetë gjatë rrugës.