Transmetuar më 14-03-2023, 20:50

Që pas hyrjeve të reja në shtëpinë e Big Brother Vip 2 jan ëkrijuar dimanika të reja. Gjatë ditës së sotme, ndërsa Kristi ka qenë duke ngrënë, Olta dhe Qetsori e ngacmojnë.

Në bisedë e sipër mes batutave banorët janë ankuar për Kristin që nuk bën punë shtëpie.

Luizi: Olta a mi lan enët, borxh me një kamomil. Një kamomil, një larje.

Olta: Jo jo. Nuk bëhet larja e enëve me një kamomil. Larjen e enëve do e bëj ai herë tjetër.

Luizi: Pse moj Kristi jam unë, që s’laj enët.

Qetsori: Kristi, e sheh si tu sul tani

Luizi: Ej po hamë pulë për herë të fundit nga Sabiani

Sabiani: Mo lal mos ma ngacmo dhëndurin