Transmetuar më 12-03-2023, 09:44

GREQI- Policia evakuoi stacionin e Larisës, si dhe dy hotele në Metaxourgeio dhe Agios Panteleimonas, për shkak të një kërcënimi me bombë. Konkretisht, në orën 08:40 u bënë thirrje telefonike për një bombë në stacionin e Larisës dhe në hotelet Novotel në Michail Voda dhe Stanley në Th. Diligianni, pranë Metaxourgeio.

Për këtë qëllim u ndalua qarkullimi i automjeteve në rrugën anësore Th. Diligianni, në rrugën Odysseos nga lartësia e Kolonou deri në lartësinë e kryqëzimit me Diligianni dhe në Michail Voda nga lartësia e kryqëzimit me Liosion.