Transmetuar më 11-03-2023, 22:37

Banori që la shtëpinë e Big Brother ishte Shpati.

Në nominim ishin Luizi, Shpati, Antoneta dhe Elvisi.

Pas mbylljes së televotimit, banori më pak i votuar rezultoi Shpati.