Transmetuar më 11-03-2023, 22:32

Nita-Shpati-Dea kanë patur disa diksutime gjatë kësaj jave, për faktin se vajzat nuk e zgjodhën Shpatin në zhinxhirin e shpëtimit, duke e çuar atë në nonimin. Ky veprim i vajzave mori vëmendje dhe u komentua nga banorët, për faktin se të dyja vajzat kanë patur afrimitet me Shaptin. Nita ka shprehur se është ndjerë e “përdorur” nga Shpati për lojën e tij, ndaj nuk e shpëtoi në zinxhirin e nominimeve prime-n e shkuar. Situata e tyre është diskutuar dhe gjatë mbrëmjes së sotme.

Biseda:

Shpati: E ndjej me afër sepse e njoh ndaj u habita. Për xhelozinë nuk e kisha në aspëktin që poo afrohem me Dean. Unë me Dean e këmi pasur një prank. Këtu nuk qëndron asnjë trekëndësh. Po të ishte diçka e kisha thënë.

Nita: Që prej momentit që ka hyrë, raporti jonë ka qënë shumë i afërt. Ai ka njxjerrë një pjesë të humorit tim brenda shtëpisë. Njeri tjetrit i shërbejmë për mirë. Unë nuk kam pëlqim për të. Thjesht është një person që më nxjerr anën time të mirë. Ai nisi të konfuzojë banorët. I kam thënë atij që nuk kam qejf të dal e përfshirë në këtë trekëndësh. Kam reaguar në këtë formë duke mos e zgjedh në zinxhirë.

Dea: Nuk e dija që banorët e rinj mund të zgjidheshin, kam qënë afër me Maestron këtë javë sepse ka qënë i mërzitur ndaj zgjodha atë. Nuk ka një trekëndësh dashurie. Nuk e marr kaq seriozisht.Këtu brenda komentohet çdo gjë. Në bëmë një prank sikur u puthëm por kjo nuk ishte e vërtetë.

Luizi: Dea ka shfrytëzuar Shpatin. Atij i ka pëlqyer këtë gjë, por nuk e di nëse është plotësisht i përfshirë. E mori Shpatin për dore dhe e la. Shpatit i ka pëlqyer.

Qetsori: Mendoj se Shpati ka keqpërdoruar shakanë.

Dea: Unë më Shpatin jemi marrë vesh shumë mirë.

Luiz: Duke përdorur djemtë ke arritur këtu.

Olta: Shpati ka qënë i seksualizuar. Ai sot në nominim është pikërisht prej shakasë së tij me Dean. Një veprim i tillë është bërë nga Dea,e ka përdorur Shpatin.

Zhaklina: Nuk mendoj se ata të dy kanë shfrytëzuar njeri tjetrin . nuk mendoj se ka një trekëndësh. Mendoj se marrëdhënie të vertëte ka mes Nitës dhe Shpatit, një shoqëri. Dea e ka treguar që ka karakter flirtues. Dinamikat aty brenda preceptohen ndryshe ng jashtë.

Arbër: Edhe unë mendoj që historia është flluskë sapuni. Nisi si shaka dhe nuk i dhanë drejtim. Mendoj që Nita, mund ta kishte shpëtuar Shpatin për hir të njohjes që kanë jashtë.