Transmetuar më 11-03-2023, 09:05

Monedha e eurozonës shitet sot me 115 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 109.1 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 129.2 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 80.2 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 115.3 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.79 lekë.