Transmetuar më 09-03-2023, 14:32

Ish- opinonistja e BBV Balina Bodina ndërsa ka qenë e ftuar ditën e sotme në “Breaking” me moderatoren Denisa Ruzi, ka analizuar disa situata të cilat kanë ndodhur në shtëpinë e Big Brother Vip 2.

Ajo foli në lidhje me qëndrimin e Oltës në shtëpi, dhe e cilësoi se tashmë ajo është zbutur. Për hyrjen e Qetsorit në Big Brother, Bodinaku u shpreh se nuk e sheh ambicioz dhe se nuk më shumë po fuqizon Oltën, se sa të luftojë për show-n e tij.

"Udhëtimi i Oltës ka shumë ngjyra, Olta ka ndryshuar në vijimsi. Ajo ka kapur informacione, qoftë apo ndonjë koment, apo nga Prime, I kam marrë këto sinjale, për t’i përdorur. Tani sikur ka ndryshuar, është një lojtare e zbutur, është më pak arrogante mund të themi.

Qetsori është një banor mbështetës ndaj Oltës, edhe me sugjerimet e tij. Nuk mendoj se emocionet e Oltës kur takoi nënën e saj, nuk ishte siç i perceptonte Qetsori.

Qetsori nuk është si një lojtarët e tjerë, ai njeh lojën, njeh shtëpinë, ka edhe moshën, patjetër që nuk do sillet si një lojtar tjetër i ri. Qetsori duket sikur nuk ka hyrë për fituar, por për të fuqizuar lojën e Oltës”, u shpreh Bodinaku.