Transmetuar më 09-03-2023, 11:49

“Cila është gjëja që të eksiton më shumë?”, është një nga pyetjet pikante që Vëllai i Madh kishte bërë për vajzat e “Big Brother VIP” gjatë mbrëmjes dedikuar vetëm atyre me rastin e 8 Marsit.

Ato nuk nguruan që t’i përgjigjeshin kësaj pyetje, ku secila prej tyre tha se çfarë e eksitonte, duke nisur nga aromat, përkëdheljet dhe puthjet.

Pjesë nga biseda:

Dea: Përkëdheljet

Kiara: Mua kur më puthin këtu te qafa, nga ana e majtë

Dea: Aroma dhe përkëdheljet

Fotinia: Ndërsa unë jam vetëm tek aromat

Nita: Aroma e trupit