Transmetuar më 09-03-2023, 08:51

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 108.2 lekë dhe do të shitet me 109 lekë.

Euro vazhdon në nivele të ulëta. Sot do të blihet me 114.3 lekë dhe do të shitet me 115 lekë.

Paundi britanik sot do blihet me 127.8 lekë dhe do shitet me 129.3.