Transmetuar më 08-03-2023, 22:54

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, Arbana Osmani ka zgjedhur të ndajë një foto me presidenten e Kosovës, Vjosa Osmanin. Moderatorja e cilëson Osmanin si një nga gratë shqiptare më me vlera.

Ajo shkruan se prej shumë kohësh ka pasur vlerësim për Vjosa Osmanin dhe ka sqaruar se nuk ka lidhje familjare, siç shpesh është auduar, për shkak të mbiemrit, duke thënë se nuk janë kushërira.

“Kënaqësi e veçantë të jem në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, të jem me një nga gratë shqiptare që vlerësoj më shumë ngahera (dhe jo, nuk jemi kushërira)”, ka shkruar Arbana.