Transmetuar më 08-03-2023, 08:30

Dani Alves është i pafajshëm dhe do të bëhet gjithçka për ta vërtetuar këtë. Këtë e theksoi ish-bashkëshortja e tij Dinorah Santa Ana, e lidhur me futbollistin brazilian deri në vitin 2011, e cila e vizitoi atë në burg, në "Brians 2" të Katalonjës.

39-vjeçari ndodhet në burg për shkak të rrezikut të lartë të ikjes nga Spanja, sipas gjyqtarëve. Ai është mirë dhe është treguar i fortë dhe i vendosur në sytë e ish-gruas, me të cilën ka dy fëmijë. Dinorah Santa Ana ka dashur të nënvizojë edhe një herë në një intervistë me "El Periodico": "Dani është i pafajshëm, ne e dimë këtë".

Nuk ka dyshime nga familja e brazilianit, e sigurt se ajo që ndodhi është vetëm rezultat i një keqkuptimi shumë të keq. I arrestuar në janar, pasi u akuzua për sulm seksual ndaj një vajze të re në një klub nate më 30 dhjetor, braziliani ka mohuar vazhdimisht të ketë kryer krimin.

Alves ngulmon se marrëdhëniet seksuale me vajzën që e akuzon ishin konsensuale. Dinorah Santa nënvizoi: "Unë nuk e pyeta për versionin e tij të fakteve, sepse e di që ai është i pafajshëm. Nuk i bëra asnjë pyetje, sepse unë dhe fëmijët e tij besojmë në pafajësinë e Alves.

Thjesht fëmijët e Alves, – shpjegoi ish-gruaja e tij, – nuk po kalojnë një kohë të mirë pas arrestimit të babait të tyre. Jam nënë dhe kur fëmijët tuaj vuajnë, vuani edhe ju. Është një kohë e keqe për ta, një situatë e komplikuar. Kjo do të zgjidhet sapo Dani të vërtetohet i pafajshëm. Gjithçka do të jetë mirë, jam i sigurt."