Transmetuar më 07-03-2023, 09:55

Ndërsa kanë qenë duke rregulluar tryezën e bukës, Olta dhe Armaldo kanë folur në lidhje me Luizin. Olta u shpreh se ka disa plane që i ka menduar dhe se do i vërë në zabtim sapo të mbarojë nominimi.

Olta: Pastaj kam ca plane tjera, ia tregoj unë atij sa të mbarojë nominimi.

Armaldo: Shpati bëri për mua…

Olta: Shpati bëri, unë bëra, Jori, Qetsori…