Transmetuar më 06-03-2023, 23:46

Joni dhe Mario, dy miqtë e Luizit të cilët e suprizuan në "Big Brother VIP", duket se kanë dyshime te dashuria e Kiarës. Joni u shpreh se ka disa momente që po të ishte në vendin e Luizit nuk do ta duronte dot Kiarën.

Joni: Të shoh Luizin duke qarë për një femër nuk e kam parë. Dua ta besoj se është e vërtetë. Kiara ka momentet e veta ku nuk është e sigurtë, ka gjëra që mua nuk më pëlqejnë, e largon në një mënyrë, që të jem unë, them ik moj 1 jetë kam. Nuk do e duroja. Luizi është shumë i përfshirë, po e duron shumë, ndaj them është shumë i përfshirë me Kiarën’

Mario: Luizi është shumë i dashur, mundohet të japë gjithçka. Ndikon edhe shtëpia. Sjellja ndaj të tjerëve.

Joni: Për Kiarën ndikon shtëpia.