Transmetuar më 05-03-2023, 23:19

Tiranë- Publikohet dokumenti me të cilën PD do ti drejtohet KQZ për zgjedhjet vendore të 14-majit.

PD i kërkon Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve regjistrimin e saj për zgjedhjet e përgjithshme vendore të datës 14.05.2023.

PD paraqet në kërkesë dokumentacionin provues mbi legjitimitetin e organeve drejtuese.

Kryetari i PD, z.Sali Berisha është i vetmi person që mund të paraqesë kandidaturat për kryetarë të bashkive.

Personat përgjegjës për komunikimin e PD me KQZ janë z.Ledio Nuraj dhe z.Franci Nuri.