Transmetuar më 05-03-2023, 18:07

Ndarja e punëve ka sjellë debat mes Oltës dhe Kiarës.

Kiara e caktoi Oltën në kuzhinë, por Olta nuk ra dakord me vendimin e saj, kështu nisi një debat mes tyre.

Kiara: Kam dëshirë të shoh në kuzhinë.

Olta: Faleminderit se më vendose fiks aty ku doja.

Kiara: Uroj të bësh një punë sa më të mirë.

Olta: Nuk i mban dot kunjat deri në fund o Kiara. Mos dil nga vetja o KIara në ditën e 70.

Kiara: Ma shpjego pak ca ishte “botën portokall” që the.

Luizi: Do të dërgoj në nominim pra, me mua.

Olta: Unë isha shumë e qartë, nuk e di pse pyet.

Luizi: Nëse je akoma këtu.

Olta: Këtu do më kesh deri në fund. Këtu do jemi, ti e di shumë mirë.