Transmetuar më 05-03-2023, 16:55

Ukraina ka pretenduar se ka “eliminuar” 930 ushtarë rusë në 24 orët e fundit.

Në përditësimin e fundit mbi humbjet ruse, ministria e mbrojtjes e Ukrainës tha se gjithsej 153,120 personel ushtarak janë vrarë.

Ai gjithashtu raportoi se 302 avionë ushtarakë, 2,071 dronë dhe 6,692 automjete të blinduara luftarake janë shkatërruar që nga fillimi i luftës.