Transmetuar më 05-03-2023, 15:37

Sabiani u bë banori më i ri i Big Brother mbrëmjen e djeshme. Në darkën pas spektakëlit, Kristi ka diskutuar me banorët për situatën në të cilën ai tashmë ndodhet.

Ai është shprehur se ardhja e tij është një presion mbi të dhe Keisin gjithashtu.

Ai tha se e respekton mendimin e Sabianit dhe mënyrën se si ai e sheh marrëdhënien e tij me Keisin.

Por Kristi shprehet se i është shtuar një sfidë tjetër dhe e sheh të tepërt.