Transmetuar më 05-03-2023, 13:22

Hyrja e Sabianit në “BBV” ka trazuar jo pak marrëdhënien e vajzës së tij, Keisit me Kristin. Çifti është parë mjaft në siklet pas përfundimit të Prime-it, ndërsa Sabiani nuk ka ngurruar të shprehë qëndrimin e tij kundër lidhjes së tyre.

“Dilema ime ka qenë që ajo është naive. Njerëzit janë ‘gjej shesh, bëj përshesh’. Unë jam më i rrahur me këto gjëra. Më ka rënë diçka që nuk e prisja, nuk prisja të më ndodhte kjo gjëja”-tha Sabiani në një diskutim me Oltën dhe Qetsorin.

Nga ana tjetër, Kristi ka pranuar se është në siklet, ndërsa në një diskutim me vajzat, ka shprehur se do ta respektojë Sabianin.

“Çdo gjë që do thotë ai, unë do ta respektoj. Nuk dua t’i imponoj edhe atë kafen ia dhashë që shiko “unë jam cool”. Po të bëja tangërllëk do e kisha shumë më të thjeshtë”-tha Kristi.

Në një tjetër moment, Kristi iu drejtua Keisit: “Ke shumë ti në dorë, mos e hiq përgjegjësinë nga vetja”.

Çifti ka pasur edhe një takim fshehurazi Sabianit në oborr.