Transmetuar më 04-03-2023, 09:22

Edhe pse u duk sikur gjërat mes tyre u rregulluan, Kiara dhe Luizi vijojnë të kenë debate në lidhje me marrëdhënien e tyre.

Gjatë mbrëmjes së djeshme, moderatorja ka pyetur Luizin pse rri i mërzitur gjatë gjithë kohës dhe nuk është më aktiv në lojë. Ajo i tha që të mos sillet si fëmijë, ndërkohë që Luizi i tha se është i mërzitur me të për shkak të sjelljes së saj.

Kiara: “Pse je mërzitur?”

Luiiz: “Po jam i mërzitur moj Kiar.”

Kiara: “Pse çfarë ndodhi?”

Luiiz: “Jam i mërzitur me ty, vetëm pjesa jote.”

Kiara: “Qyqja, avash qesh një çik mos burrë, je bërë sikur të kanë rënë 1000 halle”.

Luizi:” Ti je halli im”

Kiara: Po ec o Luiz, mos u bëj fëmijë”.