Transmetuar më 03-03-2023, 23:37

Në spektaklin e shkuar të “Big Brother VIP” Zhaklin Lekatari iu drejtua Armaldos me fjalët “Foli grave që ke në shtëpi kështu” gjatë një diskutimi që kishin së bashku.

Bashkëshortja e maestros, Aida ka reaguar së fundmi rreth kësaj deklarate. Fillimisht ajo ka publikuar një sërë mesazhesh që i kanë ardhur nga ndjekësit, të cilët kanë reaguar kundër Zhaklinës, ndërsa më pas ka bërë reagimin e saj.

Aida ka shkruar se e vlerëson Zhaklinën dhe se nëse ajo e mendon se ka thënë diçka gabim, ka aq karakter sa të kërkojë falje. Ajo ka kërkuar që njerëzit të mos mbireagojnë dhe se me opinionistët mund të sqarohen privatisht.

Më poshtë lexoni reagimin e plotë: