Transmetuar më 03-03-2023, 22:01

Pas daljes së Evës, Kristi u çiftua me Keisin për të performuar në “Dancing With Big Brother”. Gjatë ditës së sotme, ata të dy herë pas here bënë prova, për tu përgatitur për gjysmë finalen.

Teksa ishin në dhomën e gjumit, pak orë para natës gjysmë finale, Kristi papritur i dha një puthje në buzë Keisit, pasi ata mbaruan provat e kërcimit.

Në dhomë ishte edhe Armaldo me Kiarën, të cilët më pas u larguan dhe dyshja u ulën dhe nisën të bisedonin.