Transmetuar më 03-03-2023, 18:34

Prej disa ditësh Dea dhe Olta janë distancuar nga njëra-tjetra dhe raporti i tyre nuk është më i njëjtë si më parë. Në fakt, ‘krisja’ e miqësisë mes tyre, ndodhi pas daljes së Amosit.

Të pakta kanë qenë bisedat mes atyre të dyjave që prej daljes së Amosit nga shtëpia. Duke biseduar me Armaldon, Olta u shpreh se është shumë e mërzitur me Dean, pasi ajo ka ndarë shumë gjëra me të, një prej të cilave ka qenë edhe debati me Kristin.

Ajo shtoi se ka qenë shumë e sinqertë në marrëdhënien shoqërore që u krijua mes tyre aty.

Olta dhe Armaldo gjithashtu folën edhe për lojën e banorëve të tjerë. Olta tha se është shumë e rëndësishme të mbash të njëjtin qëndrim që nga fillimi në fund.

Kjo e fundit i tha Armaldos se ai është i lezetshëm, natyral, i ndershëm, i vërtetë dhe Maestro.