Transmetuar më 02-03-2023, 22:33

Pas pajtimit, Kiara dhe Luizi kanë këmbyer puthje pasionante ndoshta ngaqë i kish marrë malli pas zemërimit që patën për disa ditë me radhë.

Ndërsa ndodheshin vetëm të dy, Kiara dhe Luizi kanë kaluar çaste lumturie duke bërë humor dhe duke bërë dashuri.

Duket se tashmë gjithçka mes tyre u sqarua dhe grindja i përket së shkuarës.

Mos i humbisni videot: