Transmetuar më 02-03-2023, 12:11

Ilary Blasi i përgjigjet në mënyrën e tij një thashethemi të ri të supozuar në lidhje me të. Pas pak javësh do të nisë edicioni i ri i “L’Isola dei Famosi” dhe korrespondenti i emisionit të njohur në Itali do të jetë Alvin, miku dhe kolegu i agjencisë së Ilary.

Megjithatë, sipas disa thashethemeve, të dy janë grindur dhe ish-bashkëshortja e Francesco Tottit nuk do të donte të bashkëpunonte me të. Thashetheme që Ilary Blasi ka dashur t’i mohojë në mënyrën e saj, në Instagram. Si? Në mënyrë sensacionale.

Prezantuesja ka shkruar: “Për polemikën me Alvin, nëse doni të dini më shumë, telefononi direkt në 338… edhe në kohën e ngrënies!”

Ky mesazh shoqërohet me “emoji” e një fytyre të buzëqeshur me syze dielli. Më pas Ilary hoqi gjithçka, vetëm se fotoja tashmë ishte bërë “virale”. Dhe nëse e gjitha kjo ishte një marifet publicitar, ia ka arritur qëllimit nisur nga historia e publikuar dje nga Alvin…