Transmetuar më 02-03-2023, 09:22

Kiara Tito bisedoi me Nita Latifin lidhur me raportin që është krijuar së fundmi mes saj dhe Luiz Ejllit. Kiara tha se me kalimin e kohës, dashuria konsumohet, por respekti duhet të mbesë gjithmonë.

Ajo shtoi se ndonjëherë ai e vë në siklet atë dhe se ka nevojë që ata të njihen më shumë me njëri-tjetrin.

Nita nga ana tjetër shtoi se pas takimit me babain e Kiarës, iu duk sikur Luizi reflektoi. Ajo shtoi se iu bë qejfi që takoi me babain e Kiarës dhe mendoi se në takimi mes tyre, do e ndryshonte Luizin.

Nita nga ana tjetër shtoi se pas takimit me babain e Kiarës, iu duk sikur Luizi reflektoi. Ajo shtoi se iu bë qejfi që takoi me babain e Kiarës dhe mendoi se në takimi mes tyre, do e ndryshonte Luizin.