Transmetuar më 02-03-2023, 08:51

Një grua nga Karolina e Veriut zbuloi se kishte fituar një çmim prej 1 milion dollarësh Powerball vetëm disa orë para se të festonte ditëlindjen e saj të 58-të.

Leslie Husted nga Benson u tha zyrtarëve të Lotarisë Arsimore të Karolinës së Veriut se ishte duke parë lajmet një ditë para ditëlindjes së saj, kur dëgjoi për një biletë të pakërkuar 1 milion dollarësh Powerball të shitur në qytetin e saj për shortin e 20 shkurtit.

Husted tha se ajo thirri burrin e saj përpara se të kontrollonte biletën.

“Shkova të kontrolloja biletën dhe më pas fillova të bërtas,” u shpreh gruaja.

Ndërkohë, fitorja shkaktoi një festë të veçantë.

“Nuk do ta harroj këtë ditëlindje, kjo është e sigurt,” tha Husted.