Transmetuar më 01-03-2023, 21:23

Një debat i ashpër ndodhi mes Evës dhe Krisit, kjo për shkak se ky i fundit mori Oltën në dhomën e provave që t’i mësonte hapat e kontemporanes.

Eva foli me tone të ashpra, madje kaloi edhe në ofendime, duke e quajtur Kristin budalla dhe injorant. Ajo tha se Kristi nuk e mori minimunim e mundimit që të mësonte kërcimin, por se menjëherë tha nuk e bën dot.

Eva ia shpjegoi situatën edhe vajzave në oborr. Ajo tha se disa herë e ftoi Kristin që ai të bëntë lëvizjet e kërcimit, por se ai refuzonte herë pas here.

Ajo shtoi se u acarua shumë nga gjesti i Kristit, kur solli Oltën në dhomën e provave. Madje, situata u agruavua edhe më shumë, kur Kristi i tha Evës se ajo nuk ka energji për atë lloj kërcimi.