Transmetuar më 01-03-2023, 12:43

Nuk ka dyshim se Antonela Roccuzzo është një nga WAG-sat më të bukura në botë. Madje, argjentinasja arrin të shkëlqejë më shumë se Leo Messi kur e shoqëron në tapetin e kuq dhe kjo nuk është çudi. Më poshtë po ju njohim me një përzgjedhje prej 10 “look"-eve të saj më të mira në tapetin e kuq.

Los 10 'looks' más espectaculares de Antonela Roccuzzo en los photocall

1. Në çmimet e fundit ‘The Best’, më 27 shkurt 2023.

Los 10 'looks' más espectaculares de Antonela Roccuzzo en los photocall

2. Në festën "Guerlain".

Los 10 'looks' más espectaculares de Antonela Roccuzzo en los photocall

3. Në sfilatën e ‘Louis Vuitton’ në ‘Paris Fashion’.

Los 10 'looks' más espectaculares de Antonela Roccuzzo en los photocall

4. Në ‘UEFA Awards’

Los 10 'looks' más espectaculares de Antonela Roccuzzo en los photocall

5. Në ceremoninë e ‘Topit të Artë’

Los 10 'looks' más espectaculares de Antonela Roccuzzo en los photocall

6. Në prezantimin e ’10 Cirque du Soleil’

Los 10 'looks' más espectaculares de Antonela Roccuzzo en los photocall

7. Një tjetër ‘Top i Artë’ për Messin

Los 10 'looks' más espectaculares de Antonela Roccuzzo en los photocall

8. Përsëri, e ftuara e spektaklit të ‘Louis Vuitton’

Los 10 'looks' más espectaculares de Antonela Roccuzzo en los photocall

9. Marka franceze ka gjetur një nga ambasadorët e saj më të mirë në Argjentinë

Los 10 'looks' más espectaculares de Antonela Roccuzzo en los photocall

10. Në ceremoninë e ‘Topit të Artë’ 2019