Transmetuar më 01-03-2023, 00:20

Banorët kanë kryer nominimin e radhës.

Në përfundim banorët që shkuan në televotim ishin Nita, Armaldo dhe Ermiona.

Të shtunën njëri prej tyre do të lërë shtëpinë.