Transmetuar më 28-02-2023, 23:24

Olta dhe Kristi janë ballafaquar edhe një herë, në lidhje me marrëdhënien e tyre dhe për distancimin mes tyre.

Kristi: Unë të kam folur për Oltën e shëmtuar dhe kjo që po bën tani është Olta më e shëmtuar ndonjëherë. Tani thjesht jam bërë më i ashpër. Ti më ke përdorur për interesin tënd, për të më shfrytëzuar.

Olta: Por po e bën me vetëm ne të dy.

Armaldo: Kristi ka ndryshuar, është më impulsiv. Për çdo gjë që i them më thotë, “për manipulim e ke”.

Kristi: Ju të dy gjatë gjithë kohës manipuloni